VM-Snus

Ørjan Sve fra Namsos i Trøndelag var en av dem som valgte å sende inn sin porsjonssnus til Snus-VM 2021. Underveis i prosessen eksperimenterte Ørjan med den noe uvante snussmaken av koriander, som kompletteres med en annen asiatisk smak; ingefær. For å lette smakene balanserte Ørjan det hele med vanilje for å gi en mykhet og særpreg som vi ikke har møtt før i den nordiske smaksverdenen. Resultatet ble en helt spesiell men veldig god kombinasjon og til slutt den åpenbare vinneren av porsjonskategorien i Snus-VM 2021.

Juryens begrunnelse var: "Snus Asian Invasion er en spennende, annerledes og nyskapende snus. En smakstilsetning der man kombinerer koriander med vanilje burde ikke fungere i vår verden, men dette har Ørjan Sve virkelig lykkes med. En utenkelig kombinasjon som ble en suksess !"

Les mer om vinneren her

Filtrere etter
Sorter etter
Styrke
  • normal (1)
Smak
  • tradisjonell (1)
Format
  • original (1)
Steng
Steng
VM-Snus VM-Snus - Vanilje og Koriander - Hvit porsjon - VM gull Les mer Den Norske Snus-VM vinneren for porsjonssnus 2021 Ørjan Sve presenterer: Vanilje og Koriander. En asiatisk inspirert snus med innovative smaker.

Styrke

Normal

Normal

Produkttype

White porsjon

White porsjon

Format

Original

Original

Smak

Traditional

Tradisjonell

(149,00 kr/st) 745,00 kr Kjøp