Helwit

Den svenskproduserte snusen Helwit er en helhvit porsjonssnus laget på plantefiber og minimale mengder tobakk. Serien består av snusprodukter av ulike smaker og styrker.

Helwit er et nytt merke på det norske markedet, og produseres av YOIK AB. Snusen kommer i et slim format, og smakskategoriene normal styrke til ekstra sterk styrke.

Filtrere etter
Sorter etter
Styrke
  • normal (2)
Smak
  • bær (1)
  • mint (1)
Format
  • slim (2)
Steng
Steng
Nyhet Helwit Helwit Blueberry S3 Les mer

Snusen Helwit Blueberry S3 er en helhvit porsjonssnus med smak av blåbær produsert av YOIK AB. Den kommer i et slim format, og regnes for å være en normalt sterk snus.

Styrke

Normal

Normal

Produkttype

All White Porsjonssnus

All White Porsjonssnus

Format

Slim

Slim

Smak

Berry

Bær

(44,90 kr/st) 449,00 kr Kjøp
Nyhet Helwit Helwit Mint S2 Les mer

Helhvite Helwit Mint S2 er en porsjonssnus med normal styrke produsert av YOIK AB. Den har en smak av klassisk mint, og kommer i et slim format med avlange porsjonsposer.

Styrke

Normal

Normal

Produkttype

All White Porsjonssnus

All White Porsjonssnus

Format

Slim

Slim

Smak

Mint

Mint

(44,90 kr/st) 449,00 kr Kjøp

Smaker av Helwit snus


Helwit Concept

Serien Helwit Concept er en egen snusserie hvor det testes nye produkter, enten med ny konsistens, mengde nikotin eller nye smaker. Dette resulterer noen ganger til helt nye smaker, og andre ganger til små forandringer på eksisterende produkter.


Nikotininnhold og styrke

Snus fra Helwit kommer i normal, sterk og ekstra sterk styrke. De bruker rangeringen 1 til 4, hvor 4/4 tilsvarer ekstra sterk styrke. Snusproduktene inneholder fra 7 mg/g til 12 mg/g nikotin.


Helwit porsjonssnus

Den helhvite porsjonssnusen fra Helwit er laget på plantefiber og tilsatt kun små mengder med renset tobakk, som gir den hvite fargen. Produktene er tilsatt smak, nikotin og fuktighet, men er ikke fuktet etter pakking. Dette gir porsjonene et tørt ytre.