Göteborgs Rapé

Kjøp Göteborgs Rapé til lave priser og rask hjemlevering.

Les mer om Göteborgs Rapé her.

Det er ingen gåte hvor Göteborgs Rapé har sine røtter. Göteborgs Rapé har produsert snus siden 1919 og er en av de mest kjente typene snus. 

Historien bak Göteborgs Rapé strekker seg enda lengre tilbake i tiden. Allerede på 1850-tallet var havnene en sentral plass hvor lokale trender resulterte i ulike snusblandinger. Svenske sjømenn samlet på ingredienser under sine lange reiser på de syv hav, som resulterte i snusblandinger som spredte seg på land. De svenske sjømennene hadde en sterk tilknytning til sin snus, og ordtaket lød: "Humøret på en sjømann er like godt som kvaliteten på hans snus". 

En av disse blandingene var utgangspunktet til Göteborgs Rapé, som fikk sitt navn når det svenske tobakksmonopolet tok over all produksjon av snus i Sverige i 1915. Først i 1919 ble Göteborgs Rapé registrert som varemerke. "Rapé" er et fransk uttrykk som betyr "revet" - noe som tobakken i snusen var fra starten av. I dag inneholder Göteborgs Rapé som de fleste vanlige sorter malt tobakk. 

Snusen som fortsatt videreutivkles

Göteborgs Rapé er dog ikke bare historie. Snusen har ofte benyttet seg av ny teknologi innen snusproduksjonen. På 1990-tallet ble Göteborgs Rapé den første snustypen som ble pakket i hvite porsjoner. Det formatet vi i dag kaller hvit porsjon.

Filtrere etter
Sorter etter
Styrke
  • 20 Normal
Produkttype
  • 20 White porsjon
Format
  • 30 Slim
Smak
  • einebær (1)
Steng
Steng
Gøteborgs Rapé Göteborgs Rapé No1 Slim White

White porsjon

Styrke

Normal

Normal

Produkttype

White porsjon

White porsjon

Format

Slim

Slim

Smak

Einebær

Einebær

789,00 kr 78,90 kr/boks Kjøp
  1 av 1 produkter