Klint - snart på lager!

Den hvite snusen Klint er en smakstilsatt nikotinpose som er fullstendig uten tobakk. Produktet er utviklet for moderne konsumenter som ønsker et tobakksfritt alternativ til den vanlige tradisjonelle snusen.
Filtrere etter
Sorter etter
Steng
Steng

Hva er Klint snus?

Klint All White produseres av den skandinaviske leverandøren Habit Factory, som har sitt hovedkontor i Stockholm. Porsjonsposene kommer i slim og mini format, med stor variasjon i aroma og styrke. Klint helhvit snus er laget av plantefiber og inneholder ingen mengde tobakk. Dette gir en tørrere blanding med mindre fuktighet, noe som gjør at helhvit snus renner mindre og misfarger ikke tennene like enkelt som tradisjonell brun snus.


Hvilke smaker finnes?

Klint smaker er friske og moderne, og det er et stort utvalg smaker å velge blant. All White snus fra Klint kommer i både klassiske smaker som mint, salte smaker som lakris, og mer fruktige smaker som pasjonsfrukt og honningmelon.

Andre smaker:

  • Lime
  • Rosé
  • Blåe bær
  • Morbær
  • Granateple

Klint snus kommer i to formater, slim og mini. Mini har mindre porsjoner og bokser, og kommer i de to smakene Blåklint og Rosé. Resterende snus fra Klint kommer i slim. Begge snus typene har en diskret passform.


Hvor mye nikotin er det i Klint?

Styrken på Klint nicotine pouches varierer med smak og type. Styrkegradene er svak, normal, sterk og ekstra sterk, og styrken angis med tallene 1 til 4. Det vil si at Klint styrke 1 er svak og inneholder minst mengde nikotin, og 4 er ekstra sterk. Klint helhvit snus inneholder fra 6 mg/g til 16 mg/g nikotin.