Kundefordeler

Hvorfor skal du handle hos Snuslageret? Hva gjør oss til ditt foretrukne sted for snus på nett. Her finner du 7 grunner til å handle hos oss i tillegg til våre gode priser på snus.

Norges største snusbutikk

Kundefordeler

Snuslageret er Norges største snusbutikk. Vi selger millioner av snus i året og har over 1000 fornøyde kunder hver dag. Vårt team av snusnerder jobber iherdig med å tilby kundene den beste handleopplevelsen på nett. Du får snus til lave priser, garantert fersk med rask hjemlevering helt gratis. Med det beste utvalget og fleksible betalingsløsninger kan du være trygge på at du får en god handleopplevelse hos oss.

Ønsker du å holde deg oppdatert, får du de seneste nyhetene om snus med Snus News.


Alltid gratis frakt

Kundefordeler

Med Snuslageret.no får du pakke i postkassen, Instabox eller lynrask hjemlevering fra Porterbuddy. Så full valgfrihet i hvordan du ønsker å få pakken levert og alltid uten ekstra kostnad. For store deler av østlandsområdet tilbyr vi levering samme dag som ved bestilling hvis din ordre blir lagt før klokken 14.00.

Betal med kort, faktura eller Vipps

Kundefordeler

I vår kasse kan du velge mellom å betale med en rekke forskjellige debit- eller kredittkort. Som den føste netthandleren av snus kan du også betale med Vipps. Med faktura kan du velge mellom 30 eller 60 dager betalingsfrist, eller velge en nedbetalingsplan via vår betalingssamarbeidspartner Avarda. Ditt valg, helt enkelt.

100% Leveringsgaranti

Kundefordeler

Med vårt moderne automatiserte lager i Oslo kan vi garantere at snusen blir pakket og sendt kun timer etter at bestilling blir gjort. Dette og at vi samarbeider med markededets beste transportører gør at du som kunde kan føle deg trygg på at din levering ankommer så raskt som overhode mulig. Dette garanterer vi!

Ferskhetsgaranti

Kundefordeler

Snuslageret er Norges største leverandør av snus på nett. Dette gjør at vi har meget gode avtaler med våre leverandører som våre kunder nyter godt av. Vi får den ferskeste snusen levert direkte fra fabrikk og derfra går den direkte ut til våre kunder raskt.

Garantert fersk snus med god holdbarhet alltid.

Størst og best utvalg på snus

Kundefordeler

Siden vi ikke har de samme plassbegrensingene som butikkene med snusskap kan vi ha et bredt utvalg. Hos oss vil du da finne de store snusmerkene som Epok, Skruf og General men i tillegg mange nye spennende merker. Ønsker du å prøve det siste innen snus er Snuslageret din destinasjon med over 40 merker og 200 forskjellige snusprodukter.

100% Fornøydhetsgaranti

Kundefordeler

Er du ikke fornøyd, hjelper vi deg uansett årsak. Snuslageret oppererer med 100% fornøydhetsgaranti. Kontakt vår kundeservice og vi hjelper deg med bytte eller retur.

Vi jobber hardt med å gi våre kunder de beste produkene og gratis rask levering. Dessverre kan ting gå galt selv hos oss da garanterer vi at vi er der og ordner opp.