Om Snuslageret

Om Snuslageret

Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Vi har snus i alle prisklasser, og et utvalg av både kjente og ukjente snusvarianter og snusmerker. Vi har direkte kontakt med de ulike fabrikkene, noe som gjør at vi kan tilby den ferskeste snusen, med en lang holdbarhet. Dette stiller oss også i en unik posisjon i forhold til din lokale dagligvareforretning.

Vårt lager som ligger på østlandet er topp moderne og har lang erfaring innen lager og logistikk. Dette gjør at vi har muligheten for å kunne levere fabrikkfersk snus på 1-3 virkedager til hele landet.

Ved hjelp av et stort sortiment, mye fokus på kundetilfredshet og rask levering har antall kunder skutt i været. Vi har i dag over 40.000 fornøyde kunder.

Du som kunde kan hele tiden kan gi oss ufiltrerte tilbakemeldinger via Trustpilot. Dette sikrer at vi alltid strekker oss mot den beste kundeservicen, og at du som kunde skal få den beste opplevelsen. Du kan alltid være trygg hos oss.


Historie
Snuslageret.no så dagens lys i starten av 2016. Etter måneder med hardt og intenst arbeid ble Snuslageret tatt fra idé til realitet. Søndag morgen 31 Januar 2016 var det klart for lansering. Da vi endelig kunne trykke på go-live knappen, skulle det ikke gå mange timene før de første bestillingene ble gjort. Vår idé visss om at behovet for rimelig og fersk snus i Norge var stort, viste seg da å være et faktum.

Siden den gang har snuslageret.no vokst i rekordfart. I takt med at stadig nye kunder opplever fordelene, og enkeltheten ved å handle sin snus på nett. Har vi gått fra å være en enkel person, til å bli et godt team med en felles kjærlighet, og lidenskap for snus.


Presseomtale
Artikkel publisert 25.12.2018 på E24.no
https://e24.no/privat/snusavgiften-oeker-i-2019-vi-venter-snushamstring/24526119

Artikkel publisert 17.06.2018 på Nettavisen.no:
https://www.nettavisen.no/na24/finans/unggutter-selger-snus-for-500-millioner-pa-internett/3423502302.html

Artikkel publisert 01.03.2018 på Ehandel.com:
https://no.ehandel.com/artikler/snusfornuftige-nettgrundere-solgte-leppefyll-for-en-million-kroner-i-januar/431571

Artikkel publisert 01.03.2018 på E24.no:
https://aksjelive.e24.no/article/J13MMb