Personvernerklæring

Snuslageret.no AS, (”Snuslageret”) arbeider for å sikre at dine personopplysninger beskyttes ved anvendelse av våre tjenester via Snuslageret.no (”Nettsiden”). Snuslagerets målsetting er å følge de til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern. Snuslageret har derfor laget denne personvernerklæringen som beskriver hvordan dine personopplysninger skal behandles og beskyttes. Gjennom å godkjenne de Generelle Vilkårene på Nettsiden i forbindelse med kjøp, bekrefter du at du er blitt informert om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

1. Hvem er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger?

Snuslageret.no AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du sender til oss, og er ansvarlig for at disse behandles i samsvar med personopplysningsloven som implementerer EUs Personverndirektiv (95/46/EF) i norsk rett, og i tråd med EUs personvernforordning 2016/679 (GDPR) fra det tidspunktet denne får virkning i norsk rett.


 ​2. Hvilke personopplysninger behandles, hvordan brukes de og hva er grunnlaget?

Snuslageret samler inn personopplysninger som du sender til oss, f.eks. når du gjør bestillinger på Nettsiden eller kontakter kundeservice. Opplysninger samles også gjennom cookies (informasjonskapsler) med det formål å administrere dine kjøp og gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som kunde. De personopplysninger du sender til oss kan for eksempel omfatte personnummer, navn, e-postadresse, leveringsadresse, telefonnummer, kjøp- betalings- og ordrehistorikk og IP-adresse. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via epost for å tilby deg den service du forventer av oss.

I forbindelse med registrering og bestilling lagrer vi og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å utføre våre forpliktelser overfor deg, forenkle fremtidige kjøp og muliggjøre oppdateringer av din bestilling. Vi lagrer også informasjon om din fødselsdato som vi mottar fra vår betalingsleverandør for å verifisere din alder.Vi benytter personopplysningene utelukkende for formål som du enten har inngått avtale om, som du har valgt å gi ditt samtykke til eller valgt å gi til oss i forbindelse med kundeservice, som er nødvendig for å administrere kundeforholdet ditt, herunder for å levere deg avtalte tjenester, eller som er nødvendig for å ivareta en annen legitim interesse hvor ditt behov for personvern blir ivaretatt.

Snuslageret kommer ikke til å utlevere dine personopplysninger til tredjeparter (andre personer eller virksomheter). 


3. Hvor lenge lagres opplysningene?

Om du registrerer deg som kunde hos oss lagres opplysningene dine til du avregistrerer deg. I andre tilfeller lagres opplysningene så lenge det kreves for å oppfylle ovennevnte formål, eller så lenge vi er forpliktet etter lov til å gjøre det. Deretter slettes dine personopplysninger. 


4. Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til når som helst (gratis en gang i året) å få innsyn i de personopplysningene som vi har registrert om deg. Om opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du begjære at opplysningene skal rettes eller fjernes.

For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, stiller vi krav om at begjæring om innsyn sendes inn underskrevet av deg per post til Snuslagerets postadresse eller at identitet verifiseres på annen måte.


5. Hvor lagres dine personopplysninger?

De opplysninger vi samler inn fra deg, lagres innenfor EU/EØS (det europeiske samarbeidsområdet), men om Snuslageret f.eks. har en underleverandør eller samarbeidspartner utenfor EU/EØS kan overføring til land utenfor EU/EØS være nødvendig. All slik overføring av personopplysninger vil skje i samsvar med gjeldende lovgivning.


​6. Hvordan beskyttes dine personopplysninger?

Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap, manipulasjon og uautorisert tilgang. Vi tilpasser fortløpende våre sikkerhetstiltak i tråd med den teknologiske utviklingen.


7. Lenker på Nettsiden

Nettsiden kan inneholde lenker til andre nettsider. Denne personvernerklæringen omfatter bare denne Nettsiden. Når du lenkes til andre nettsider oppfordres du derfor til å lese den personvernerklæringen som gjelder der. Snuslageret er ikke ansvarlig for andre nettsiders behandling av dine personopplysninger.


Snuslageret forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæring når som helst og i den utstrekning endringen er nødvendig for å f.eks. oppfylle nye rettslige eller tekniske krav. Enhver slik endring blir publisert på Nettsiden.


9. Cookies (informasjonskapsler)

Snuslagerets Nettside brukes cookies (informasjonskapsler). Cookies er tekstfiler som sendes fra en nettside, f.eks. vår nettside (www.snuslageret.no) til din datamaskin eller mobile enhet der de lagres enten i minnet (session cookies) eller som tekstfiler (tekstbaserte cookies). Snuslageret bruker cookies for følgende formål:

  • For å kjenne deg igjen som innlogget: Når du er innlogget benytter vi cookies for å kjenne deg igjen som den samme innloggede brukeren, slik at du skal slippe å logge inn på nytt. I den forbindelse lagrer vi innloggingsinformasjon.
  • For å gjennomføre kjøp på siden: Når du surfer hos oss lagrer vi informasjon om varer i din handlekurv for å kjenne deg og handlevognen din igjen. Inneholder informasjon om tilstanden til de ulike funksjonene i butikken og beskytter dine forespørsler mot angrepsforsøk.
  • For å analysere og forbedre våre tjenester: Vi benytter ulike måleverktøy som gir oss statistikk og analyser av våre tjenester. Verktøyene gjør at vi kan gjenkjenne din nettleser over tid og dermed vite om du har besøkt nettsiden tidligere og hvor ofte. Disse verktøyene gir oss også mulighet til å ha oversikt over hvor mange unike brukere vi har og hvordan disse bruker våre tjenester. Informasjonen vi har samlet og analysert bruker vi til å utvikle og forbedre tjenestene våre.

For at vi skal kunne tilpasse butikken til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts-cookies for å spore dine bevegelser på våre sider. Snuslageret bruker også opplysningene til å analysere din oppførsel for å gjøre nettbutikken enklere å bruke. Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for at vi skal vite hvilke annonser du har sett på internett og hvilke produkter du har sett på hos oss, for å kunne tilpasse butikken etter dine interesser og vise deg relevante annonser når du går ut på internett igjen.

Vi bruker ikke statistiske cookies eller andre hjelpemiddel for å identifisere deg som bruker av nettsidene våre. Statistiske cookies blir lagret for å lage trafikkmålinger og kjøpsanalyser. Vær oppmerksom på at vi ikke bruker cookies for å lagre personlig informasjon om deg, eller for å spre opplysninger til tredjeparter (andre personer eller virksomheter).

Gjennom å godkjenne Snuslagerets allmenne vilkår og/eller denne personvernerklæringen og/eller bruke Snuslagerets Nettside samtykker du til behandlingen av cookies i samsvar med det som er sagt her. Om din nettleser er innstilt på å ikke akseptere cookies vil dette påvirke din mulighet til å gjøre bestillinger på nettsiden vår. Du kan enkelt hindre at cookies lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.


10. Bedriftsinformasjon om behandlingsansvarlig

Snuslageret.no AS (Org.nr 816.392.802MVA)
Munkedamsveien 45
0250 Oslo
 
E-post: kundeservice@snuslageret.no
Telefon: +47 21 40 37 21
 
Denne erklæringen ble sist oppdatert 05.11.2018