Frakt og levering

Alle varer sendes fra vårt lager i Norge. Alle våre priser er derfor inkludert tobakksavgift og mva. Du betaler ikke noe mer utover det som fremkommer i vår nettbutikk.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

Leveringstid

Det tar som regel en til tre virkedager (man-fre) fra du bestiller til pakken er fremme hos deg. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når du har gjort din bestilling hos oss. Kontroller at din adresse og øvrige opplysninger er riktige. Dersom du skulle oppdage feil, vennligst ta kontakt med vår kundeservice.


Fraktalternativer

Vi benytter oss av to forsendelses måter. Dette avhengig av størrelsen på pakken som skal sendes. For mindre forsendelse bruker vi Pakke i Postkassen med RFID sporing. For større forsendelser bruker vi klimanøytral servicepakke. Skulle det være ytterligere spørsmål rundt frakt måter, er det bare å ta kontakt med oss.


Pakke i postkasse (Med RFID sporing)

Pakkene utleveres i mottakers postkasse på dagtid. SMS-varsel sendes normalt ut på morgenen på leveringsdagen. Ved låst eller full postkasse vil pakken bli levert til nærmeste Post i Butikk eller postkontor og mottaker får ny beskjed.


Klimanøytral Servicepakke

For større forsendelser benytter vi oss av posten sin servicepakke.  Pakken vil da bli levert på ditt nærmeste postkontor/post i butikk, hvor du selv henter pakken. Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning.


Returvilkår

Full returrett i 10 dager fra du mottar varene for kjøp over 300,- i henhold til angrefristloven.

Varen må returneres i den stand du mottok den ( ny og ubrukt ), og være innpakket i originalemballasjen, ellers kan returretten helt eller delvis bortfalle. Er originalemballasjen brutt, kan det refunderte pengebeløpet bli redusert. Dersom du mottar en annen vare enn bestilt, eller det er mangler ved leveransen, ber vi deg snarest mulig ta kontakt med oss for å få rettet opp dette.

Alle returer skal sendes til følgende adresse: Snuslageret.no AS, Sørliveien 118, 1788 Halden

Dersom det skulle være ytterligere spørsmål. Vennligst ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller send oss en mail til kundeservice@snuslageret.no.