Black Week 2020

Snuslageret er klar for Black Week

De siste årene har Black Week dukket opp som en av de viktigste periodene for e-handel. Snus News ser nærmere på hvordan Snuslageret forbereder seg på denne handleuken.

Black Friday ble Black Week da en av årets største shoppingdager vokste til en av årets mest intense perioder for e-handel. Snuslageret forbereder for fullt for den økte pågangen. Dette til tross for at de ikke kan kjøre egne kampanjer pga. norsk tobakkslovgivning.

Vårt lager vil være klar for ordrebehandling alle syv dager i løpet av Black Week.

- Vi skal også kjøre doble skift, fra søndag til fredag, sier Jonas Kolehmainen, logistikksjef i Snuslageret. Vi har fylt opp vår beholdning til rekordnivåer slik at alle produktene vil være tilgjengelige for våre kunder de neste ukene. Vi har også laget prognoser for volumer og er forberedt på ekstra utkjøring fra lageret sammen med alle våre transportører, alt for å sikre en så smidig og rask levering ut til våre kunder som mulig.

Snuslagerets kundeservice forbereder selvfølgelig også en ekstra intensiv uke. Som med vårt lager, har de sett på forventede salgsvolumer.

– Vi har nylig rekruttert og trent flere kundeservicemedarbeidere, og vi har også satset stort på videreutdanning av eksisterende ansatte, sier kundeservicesjef Shima Rönnlund. Skulle det bli ekstra pågang har vi forberedt oss på dette med ekstra folk som kan komme inn på kort varsel og hjelpe til med å svare på kundespørsmål. Et eksempel kan være i tilfelle trafikkbelastningen hos våre transportører blir ekstra stor som gjør at vår leveringstid ut til kundene blir lenger. Da vil vi gjøre vårt ytterste for at våre kunder blir informert fortløpende.

– Det er verdt å nevne er at når en av årets største salgsuker står foran oss, denne gangen i kombinasjon med en pågående pandemi, kan det bety at ekstra mange folk sannsynligvis vil vende seg til e-handel for sine kjøp i løpet av Black Week, fortsetter Shima Rönnlund. Hvis det er en dags forsinkelse for vennene våre i transportsektoren til å levere varene, holder vi selvfølgelig fingrene for at kundene har tålmodighet til å vente den tiden - selv om vi vet hvordan det føles når du har lagt inn bestillingen din hos Snuslageret. Du vil ha bestillingen din så snart som mulig!

– Alt i alt er vi klare og forberedt på å, som vanlig, tilby et stort utvalg av raske og kundevennlige leveranser," sier Jonas Kolehmainen. Alt er planlagt og klargjort, nå venter vi bare på at ordre skal plukkes og pakkes!