Oliver Twist

Oliver Twist Skråtobakk produseres av House of Oliver Twist, Danmarks eldste tobakkfabrikk. De er også verdens største produsent av “twisted tobacco bits.”

Selskapet har siden 2018 vært under paraplyen til Swedish Match, etter å ha vært familiedrevet siden 1974.

House of Oliver Twist tilbyr produkter som skal tilfredsstille voksne menneskers behov for nikotin, uten de skadelige effektene de får av sigaretter. Målet er at alle røykere skal kjenne til dem og Oliver Twist Skråtobakk som et alternativ.

Skråtobakk, også kalt skrå og tyggetobakk, er tobakk som tygges. Skråtobakk kan på samme måte som snus (tørt eller vått tobakkspulver) ha flere tilsetningsstoffer og aromaer. Under finner du den originale Oliver Twist. Skråtobakk blir solgt i mindre pakker enn snus, og denne typen blir ofte regnet som sterkere enn både snus og vanlig røyketobakk.
Filtrere etter
Sorter etter
Steng
Steng
Oliver Twist Oliver Twist Original Les mer Tobak i porsjoner som brukes på lignende måte som snus, men kan tygges med sterkere smak. Karakteristisk smak av røyk og engelsk lakris.

Produkttype

Skråtobakk

Smak

Traditional

Tradisjonell

  65,90 kr Kjøp
Oliver Twist Oliver Twist Tropical Les mer Tobak i porsjoner som brukes på lignende måte som snus, men kan tygges med sterkere smak. Smak av anis.

Produkttype

Skråtobakk

Smak

Fruit

Frukt

  65,90 kr Kjøp