Kundefordeler

Hvorfor skal du kjøpe din snus hos Snuslageret. Her finner du en fin oversikt over hvilke kundefordeler du får hos Snuslageret.

Hvorfor skal du handle hos Snuslageret? Hva gjør oss til ditt foretrukne sted for snus på nett. Her finner du 7 grunner til å handle hos oss i tillegg til våre lave priser på snus.

Norges største snusbutikk

Snuslageret er Norges største snusbutikk. Vi selger millioner av snusbokser i året og har over 1000 fornøyde kunder hver dag. Vårt team jobber iherdig med å tilby kundene den beste handleopplevelsen på nett. Du får snus til lave priser, garantert fersk med rask hjemlevering helt gratis. Med det beste utvalget og fleksible betalingsløsninger kan du være trygg på at du får en god handleopplevelse hos oss.

Kundefordeler

Alltid gratis frakt

Med Snuslageret.no får du er stort utvalg fraktalternativer med stor valgfrihet for hvordan du ønsker å få pakken levert. For store deler av østlandsområdet tilbyr vi levering samme dag hvis din ordre blir lagt før klokken 14.00. 

Kundefordeler

Betal med kort, faktura eller Vipps

I vår kasse kan du velge mellom å betale med en rekke forskjellige debit- eller kredittkort. Som den føste netthandleren av snus kan du også betale med Vipps. Med faktura kan du velge mellom 30 eller 60 dager betalingsfrist, eller velge en nedbetalingsplan via vår betalingssamarbeidspartner Avarda. Ditt valg, helt enkelt.

Kundefordeler

100% Leveringsgaranti

Med vårt moderne automatiserte lager i Oslo kan vi garantere at snusen blir pakket og sendt rasktr etter at bestilling blir gjort. Dette og at vi samarbeider med markededets beste transportører gør at du som kunde kan føle deg trygg på at din levering ankommer så raskt som overhode mulig. 

kundefordeler

Ferskhetsgaranti

Snuslageret er Norges største leverandør av snus på nett. Dette gjør at vi har meget gode avtaler med våre leverandører som våre kunder nyter godt av. Vi får den ferskeste snusen levert direkte fra fabrikk og derfra går den direkte ut til våre kunder raskt.

Garantert fersk snus med god holdbarhet.

kundefordeler

Størst og best utvalg på snus

Siden vi ikke har de samme plassbegrensingene som butikkene med snusskap kan vi ha et bredt utvalg. Hos oss vil du da finne de store snusmerkene som Epok, Skruf og General og mange flere merker. Snuslageret har mer enn 40 merker og over 300 forskjellige produkter.

kundefordeler

100% Fornøydhetsgaranti

Er du ikke fornøyd, hjelper vi deg uansett årsak. Snuslageret oppererer med 100% fornøydhetsgaranti. Kontakt vår kundeservice og vi hjelper deg med bytte eller retur.

Vi jobber hardt med å gi våre kunder de beste produkene og gratis rask levering. Dessverre kan ting gå galt selv hos oss da garanterer vi at vi er der og ordner opp.

kundefordeler