Om Snuslageret

Om Snuslageret

Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet. 

Vårt lager som ligger på østlandet er topp moderne og har lang erfaring innen lager og logistikk. Dette gjør at vi har muligheten for å kunne levere fersk snus på 0-5 virkedager til hele landet.

Ved hjelp av et stort sortiment, mye fokus på kundetilfredshet og rask levering har antall kunder skutt i været. Vi har i dag veldig mange fornøyde kunder.

Du som kunde kan hele tiden kan gi oss tilbakemeldinger. Dette sikrer at vi alltid strekker oss mot den beste kundeservicen, og at du som kunde skal få den beste opplevelsen. Du kan alltid være trygg hos oss.

Vår visjon og misjon

Vi setter forbrukeren først.  Vår visjon er å redusere antall røykere i verden noe som vil hjelpe forbrukerne med å endre skadelige vaner.

Våre verdier

Samfunnet krever en endring i tobakk- og nikotinindustrien. Vi tror at vår visjon er avgjørende for å drive denne globale endringen. Som et resultat av vår suksess i Norge og Sverige og våre nylige prestasjoner på nye markeder, er vi i en unik posisjon for å hjelpe samfunnet til forandring.

Historie
Snuslageret.no så dagens lys i starten av 2016. Etter måneder med hardt og intenst arbeid ble Snuslageret tatt fra idé til realitet. Søndag morgen 31 Januar 2016 var det klart for lansering. Da vi endelig kunne trykke på go-live knappen, skulle det ikke gå mange timene før de første bestillingene ble gjort. Vår idé om at behovet for rimelig og fersk snus i Norge var stort, viste seg da å være et faktum.

Siden den gang har snuslageret.no vokst i rekordfart i takt med at stadig nye kunder opplever fordelene, og enkeltheten ved å handle sin snus på nett. 

Fra 2019 ble vi en del av Haypp Group.