Ferskhetsgaranti

Ferskhetsgaranti snus

Vi garanterer Norges ferskeste snus, og at snusen du mottar fra oss alltid har god holdbarhet.

Snuslageret er Norges største leverandør av snus på nett. Dette gjør at vi har meget gode avtaler med våre leverandører som våre kunder nyter godt av. Vi får den ferskeste snusen levert direkte fra fabrikk og derfra går den direkte ut til våre kunder raskt. Vi garanterer deg Norges ferskeste snus og den vil alltid ha god holdbarhet etter leveranse.

Hvordan best oppbevare snus?

Snus er ferskvare og burde oppbevares i et kjøleskap. Dersom du lagrer din snus kjølig vil snusen generelt sett ha en bedre holdbarhet. Ønsker du en litt lenger lagring er det mulig å fryse ned snus. Her er det anbefalt å ikke lagre snus lenger en ett år.

Hva gjør jeg dersom jeg mottar snus med dårlig holdbarhet?

Vårt mål er at du som kunde alltid skal motta den ferskeste snusen på markedet, men noen ganger kan vi gjøre feil. Skulle du være uheldig å motta snus med dårlig holdbarhet ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss så fort som mulig slik at vi kan yte best mulig service. Vi vil alltid hjelpe deg skulle det være problemer med leveransen.
 
Vi ordner alltid opp og sender kostnadsfritt ut ny snus dersom du skulle være uheldig å motta snus med dårlig holdbarhet.