Covid-19: Info om levering og lagerstatus

Her finner du informasjon om hvordan vi sikrer kunder og medarbeidere, samt informasjon om levering, åpningstider og lagerstatus.

Sikkerhet

Hos Snuslageret.no følger vi myndighetenes anbefalinger og tar alle forholdsregler.

Det er trygt å handle hos Snuslageret.no. Vi og våre samarbeidspartnere følger helsemyndighetenes anbefalinger for å forhindre smitte. Våre ansatte har i disse dager hjemmekontor og vårt lager har utvidet fokus på hygiene og renhold.


Lagerstatus

Vi har masse varer på lager. Vårt lager jobber på spreng for å sende deg dine varer så raskt som mulig.  Vi får fortløpende leveranser fra våre leverandører skulle vi gå tomme for snus.


Levering

Det er satt en standard hos oss med meget rask levering. I disse dager med et ekstra stort leveringstrykk både for oss og våre transportører, kan enkelte kunder oppleve økt leveringstid.

Helsemyndighetene har nå et sterkt fokus på sosial distansering og derfor ønsker vi at våre kunder bruker våre kostnadsfrie hjem på døren alternativer for leveranse.

  • Porterbuddy – Hjem på døren
  • Posten – Pakke i postkassen

Alle våre transportører følger myndighetenes anbefalinger. Det er tillagt ekstra tiltak for å unngå smitte både for våre kunder og for transportørene selv.

I forbindelse med endring i levering av post og pakker fra 7. juli 2020, vil det ikke være leveranser hver dag over hele landet, som tidligere. Cirka halvparten av landets husstander vil få "Pakke i postkassen" levert i postkassen alle hverdager. Den andre halvparten får levering annenhver dag som for brev og aviser. Du kan lese mer om dette her: https://www.posten.no/levering-av-post-2020

Ikke hjemme? Du kan bestille snus til der du er:

  1. I kassen under "Leveringsinformasjon", angi postnummeret der du vil hente leveransen
  2. Husk C/O adresse hvis du ikke selv er registrert på adressen
  3. Velg den leveringsmetoden som passer deg best
  4. I kassen under "Fullstendig kjøp", endre postnummer, adresse og by dit du er i sommer (husk å endre informasjonen tilbake når du vil  bestille hjem neste gang du handler).

Kundeservice

Vårt kundesenter holder åpent som normalt. Vi sitter med hjemmekontor, men har normal svartid.

Telefon: 80 02 51 74
Mandag – Torsdag 09.00 – 19.00, Fredag 09.00 – 17.00 og Søndag 09.00 – 12.00

Epost: kundeservice@snuslageret.no


Hva bør du tenke på som snuser i disse virusdager?Snus News gir deg her noen tips om hvordan nyte din snus på ansvarsfull og hygienisk måte.