Covid-19 og påsken 2020

Vi opplever nå stor pågang. Vi har satt inn ekstra ressurser men det er nå avvik på leveringstiden med opptil 3 dager. Kunden får epost når varene går fra vårt lager.

Her finner du informasjon om hvordan vi sikrer kunder og medarbeidere, samt informasjon om levering, åpningstider og lagerstatus. Du finner også info om levering og åpningstider for påsken 2020.

Sikkerhet

Hos Snuslageret.no følger vi myndighetenes anbefalinger og tar alle forholdsregler.

Det er trygt å handle hos Snuslageret.no. Vi og våre samarbeidspartnere følger helsemyndighetenes anbefalinger for å forhindre smitte. Våre ansatte har i disse dager hjemmekontor og vårt lager har utvidet fokus på hygiene og renhold.


Lagerstatus

Vi har masse varer på lager. Vårt lager jobber på spreng for å sende deg dine varer så raskt som mulig.  Vi får fortløpende leveranser fra våre leverandører skulle vi gå tomme for snus.


Levering

Det er satt en standard hos oss med meget rask levering. I disse dager med et ekstra stort leveringstrykk både for oss og våre transportører, kan enkelte kunder oppleve økt leveringstid.

Helsemyndighetene har nå et sterkt fokus på sosial distansering og derfor ønsker vi at våre kunder bruker våre kostnadsfrie hjem på døren alternativer for leveranse.

  • Porterbuddy – Hjem på døren
  • Posten – Pakke i postkassen

Alle våre transportører følger myndighetenes anbefalinger. Det er tillagt ekstra tiltak for å unngå smitte både for våre kunder og for transportørene selv.

Levering påsken 2020

For å sikre levering av dine varer slik at de ankommer før skjærtorsdag den 09.04 gjelder følgende frister.

Porterbuddy: Bestill før klokken 16.00 på mandag den 06.04. 
Bring: Bestill før klokken 16.00 på fredag den 03.04.


Kundeservice

Vårt kundesenter holder åpent som normalt. Vi sitter med hjemmekontor, men har normal svartid.

Telefon: 21 40 37 21
Mandag – Torsdag 09.00 – 19.00, Fredag 09.00 – 17.00 og Søndag 09.00 – 12.00
Vårt kundesenter holder stengt den 10,11,12 og 13. april i forbindelse med påsken 2020

Epost: kundeservice@snuslageret.no


Hva bør du tenke på som snuser i disse virusdager?Snus News gir deg her noen tips om hvordan nyte din snus på ansvarsfull og hygienisk måte.