Snus VM - Deltagerkit

Ikke på lager
Art 500437-1P
29,00 kr

1-3 dagers levering Direkte levering fra Norge Fri frakt


Konkurransen handler om å lage din egen porsjonssnus eller løssnus og sende den til oss. Sammen med en nøye utvalgt jury vil vi produsere den beste snusen i de tre kategoriene og vinnernes snus vil deretter bli produsert og solgt.

All fortjeneste fra boksene som selges, går i sin helhet til veldedigheten som ble valgt av vinnerne! Alt om Snus -VM vil du kunne følge med oss ​​her på Snuslageret! Bli med og forsvar Norges ære, lag den beste snusen og få tittelen verdensmester i snus?

HVORDAN DELTAR DU?

Kjøp et deltakersett på snuslageret.no, settet inneholder: Instruksjoner, to tomme esker og en stemplet konvolutt og et oppskriftsark hvor du fyller ut hvordan snusen er laget og hvilke ingredienser som er brukt. Du kan selvsagt konkurrere i alle tre kategoriene. Boksene er fra Swedsnus, de er ekstra sterke og tettsittende Bio-bokser for sikker oppbevaring av snusen din. Bioboksen er verdens første komposterbare og klimanøytrale snusboks, laget av sukkerrørsbasert biomateriale fra A Good Choice og helt fri for mikroplast.

Lag din snus! Hvis du ikke har snus hjemme, anbefaler vi nøytrale snus -sett som du smaker selv ved hjelp av aromaer.

Fyll den medfølgende esken med snus og legg den sammen med oppskriftsarket i den stemplede konvolutten og legg den i postkassen! Husk at innsendingsdatoen er 1. oktober - 15. oktober 2021. Vi må ha mottatt snusen din innen 16. oktober.

Fakta om produktet
Varemerke Snuslageret
Produsent Snuslageret

Lurer du på noe?

Våre erfarne medarbeidere vil gjerne hjelpe deg.


Kontakt oss på epost for dine spørsmål eller tilbakemeldinger. Vi svarer vanligvis innen 24 timer!

Vil du heller ringe oss?

Ring oss på +47 80 02 51 74


productextrasection/EXTRAS Denne tobakksvaren kan være helseskadelig og er avhengighetsskapende. Ikke for personer under 18 år.