Snuslageret står på snusernes side

Snuslageret står på snusernes side

Snuslageret har ikke overraskende fått en rekke tilbakemeldinger på artikkelen «Senkes skatten kan Snuslageret selge snus for 63 kr boksen». De fleste er meget positive men enkelte kunder er bekymret for at Snuslageret har tatt side i politikken.

Snus News har spurt kommunikasjonssjef Markus Lindblad og han kunne forsikre oss at den eneste siden Snuslageret står er på kundenes og snusernes side.


Snuslageret.no kommer aldri og har aldri tatt standpunkt for noe politisk parti, noen organisasjon eller produsent, noensinne! Hensikten med artikkelen var å vise vårt engasjement for våre kunders og Norges snusbrukere. Vi kjemper hver dag for deg mot myndigheter, politikere, journalister, organisasjoner og selskaper. I dette tilfellet svarer vi på et direkte spørsmål fra Nettavisen.no om hva som kan være prisen på snus i Norge hvis Frp får gjennomslag for sine krav om å redusere avgiften for snus til svensk nivå. Vi håper at kundene våre setter pris på at vi ikke bare leverer snus, men også står opp for rettighetene til snusere!

Vi har tidligere hatt en offentlig diskusjon i media med Virke og Norgesgruppen om konkurransesituasjonen i Norge. Det er vår oppfatning at på grunn av manglende konkurranse i Norge er det en stor risiko for at dersom avgiften for snus blir redusert, vil tobakksindustrien og dagligvarehandelen dele hele avgiftsreduksjonen i økt salgsmargin, ettersom det er fri prissetting i Norge. Snuslageret.no klarer oss godt med marginene vi har i dag (samme som i Norge og Sverige) og vi vil selge snus til en så lav pris som mulig slik at vi kan konvertere flere røykere til mindre skadelige nikotinprodukter som snus. Vi vil derfor fortelle deg at reduksjonen på 10 kr i avgift + moms på 3 kr, totalt 13 kr som forskjellen ville dreie seg om for en snusboks med 20 gram snus, vil helt gå helt og holdent til snuslageret.no sine kunder!

Det er vår mening basert på dialogen vi har med alle snuslagerets.no kunder, at kundene vil ha mer informasjon om produktene, ferskere produkter, flere produkter og lavere priser. Derfor jobber vi for det!

Snuslageret gjør dette med en sterk og tydelig stemme i samtaler med politikere, myndigheter, journalister, og vi håper at hele handelstanden med dagligvarehandelen vil gjøre det samme.

Vi støtter ingen andre enn våre kunder!

Takk for alle tilbakemeldinger om artikkelen. Vi verdsetter våre kunders meninger. Vi vil fortsette å stå opp for vår kunder, ingen andre. Hvis det oppfattes at vi støtter et politisk parti, er det helt feil.

Vi håper du har fått en bedre forståelse av hvorfor vi snakket i Nettavisen.no og håper på fortsatt tillit fra deg som kunde.

Vennlig hilsen,

Markus Lindblad
Kommunikasjonssjef