Snuslageret kutter prisen på snus i dag!

Snuslageret kutter prisen på snus i dag!

Fra og med i dag blir en boks med snus opptil 12 kroner billigere på Snuslageret.no. Avgiftsreduksjonen på snus som ble vedtatt i statsbudsjettet for 2021, havner nå i sin helhet hos de norske snuserne.

Allerede i dag, 26. desember, fem dager før avgiftsreduksjonen slår inn, kommer prisreduksjonen. En boks med løssnus blir rundt 12 kroner billigere, porsjonssnus rundt 5,50 billigere og hvitsnus rundt 5 kroner billigere. Det betyr at en snusboks nærmer seg 70 kroner boksen.

Vi gikk inn i knallharde forhandlinger og samtlige av våre leverandører har senket prisene inn til oss fra og med den 01.01 med hele avgiftslettelsen på snus. Selvsagt gir vi denne prisreduksjonen videre til våre kunder. Nå blir det snusbonanza på nett, sier kommunikasjonssjef Markus Lindblad i Snuslageret.no.

Dette blir årets julegave til den norske snuseren. God jul, sier Lindblad.

Snus har vært alt for dyrt, alt for lenge i Norge

Det er en selvfølge for Snuslageret.no at den norske snuseren skulle få glede av hele prisreduksjonen. Vi er snusernes beste venn. Så enkelt er det, sier Lindblad.

Snuslageret oppfordrer nå at resten av detaljhandelen til å gjøre det samme, gi den norske snuseren hele avgiftsreduksjonen.

NorgesGruppen og de andre gigantene innen detaljhandelen har allerede skyhøye marginer på snus. Grådighet vil få et nytt ansikt, hvis ikke hele snusforliket havner hos den norske snuseren.

En av tankene bak avgiftsreduksjonen på snus var å minske grensehandelen til Sverige.

Da er det avgjørende at hele bransjen setter ned prisene. Derfor oppfordrer vi NorgesGruppen, Rema, Coop og de andre å gi hele avgiftsreduksjonen til den norske snuseren.