Snus på nett – den nye trenden!

Nettavisen.no publiserte nylig en artikkel som beskriver den nye trenden med å kjøpe snus på nett, og hvordan Snuslageret utfordre den svensk-norske grensehandelen. Under kan du lese et utdrag av intervjuet med vår kommunikasjonssjef, Markus Lindblad.

Les hele saken på nettavisen.no. Klikk her!

Kan ikke utnytte 350-kronersgrensen

Fra før er det ganske stor «grensehandel» med godteri, med svenske nettbutikker som sender sukkerholdige varer til Norge rett under tollfrigrensen på 350 kroner.

Ifølge Lindblad kan ikke snuslageret bruke samme smutthull.

no-title

- Snuslageret er et norsk selskap som følger norsk lov. Fordi det ikke er lov å selge svenske tobakksvarer til norske konsumenter via netthandel, så gjør vi ikke det. Vi ønsker å ta konsumenter og markedsandeler fra den svensk-norske grensehandelen, sier han.

Noe av årsaken til forbudet på salg av svenske produkter er de nye gusjegrønne snusboksene med nøytralt design som ble påbudt i Norge i fjor.

- Vi tror at med vår prisforskjell på rundt 20 kroner per boks, så kommer flere nordmenn til å handle på nett fremfor å reise til grensen. Det tjener både nordmenn, den norske staten og miljøet på.

Et produkt med 18-års aldersgrense

- Snus er et produkt med 18-års aldersgrense, og alderskontroll på nett har historisk vist seg å være svært utfordrende. Lindblad avviser at dette er noen utfordring for dem.

- Vi sikter på 100 prosent alderskontroll der vi sammen med Klarna har utviklet en funksjon der de sjekker personnummer, adresse, kredittkortnummer og verifisering skjer med mobil BankID.