Snus News omtalt i P4’s «Misjonen»

Snus News omtalt i P4’s «Misjonen»

Hver uke fremfører komikerne Johan Golden og Atle Antonsen ukens lokalnytt i P4-programmet «Misjonen med Antonsen og Golden», som de har sakset fra lokale nettaviser rundt om i Norge. Resultatet er en hyllest til nyheter fra hele vårt langstrakte land.

Oppmerksommes i media 

Radiospalten er blant landets mest populære, og duoen bak lar seg sjeldent overraske over hva som kan komme på trykk i Norges redaksjonelle medier. Men noen nyheter skiller seg likevel ut. Blant de finner vi utvalgte av Snuslagerets redaksjonelle saker. Humorparret har ved flere tilfeller omtalt Snuslagerets nyhetsbrev, som tar for seg det siste innen snus. Det kan dreie seg om helsespørsmål, forskning, politikk, trender eller annet av betydning for produktkategorien.

Snus News gleder seg over at humorduoen interesserer seg for nyheter som omhandler snus, og vil fortsette å holde den norske snuseren oppdatert.

  • Snus News har aldri vært viktigere når alt fler stumper røyken til fordel for betydelige mindre skadelige produkter. Vårt mål er å hjelpe konsumentene å forstå produktkategorien bedre, for å kunne ta informative valg, sier Snuslagerets kommunikasjonssjef Markus Lindblad.

Lytt til episoden her eller eldre episoder der Snus News er omtalt:

Misjonen 03.07.2020

Misjonen 10.09.2021