Nytt design på snuslageret.no

Vi har nå gleden av å lansere en helt ny nettbutikk for Snuslageret.no. Klikk deg rundt for å se spennende nyheter og funksjoner.

For å imøtekomme den sterke veksten vi har opplevd, trengte vi å få på plass en mer robust nettbutikk. Dette sammen med en stadig økning i mobiltrafikk, gjorde at vi måtte ta grep.

Vi kan derfor med glede endelig lansere vår helt nye nettbutikk. Vi har fått implementert mange nye funksjoner, og gjort hele nettbutikken bedre tilpasset for mobile flater.

Vi har blant annet fått på plass ikoner for Stryke, produkttype og format på alle produktene. Dette for at du som kunde lettere skal kunne identifisere de forskjellige variantene. Mine sider har også fått seg et ordentlig løft. Dette med blant annet en egen gjenkjøpsknapp for kunder som enkelt ønsker å gjøre samme bestilling flere ganger.

Får du ikke logget inn?

Da vi nå har oppdatert vår nettbutikk, er det ikke mulig å logge seg inn med sitt gamle passord. Du må derfor opprettet et nytt passord. Dette gjør du ved å tilbakestille passordet her. Skriv så inn ditt brukernavn/e-postadresse og du vil få videre instruksjoner tilsendt på e-post.

Tidligere kjøpshistorikk

Du vil dessverre nå ikke ha tilgang til tidligere kjøpshistorikk. Ønsker du informasjon om tidligere kjøpshistorikk, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi vil da kunne sende deg informasjon om tidligere kjøpshistorikk.

Spørsmål?

Skulle du ha andre spørsmål, eller tips til forbedringer. Er du hjertelig velkommen til å kontakt vår kundeservice.