Norges første snusbutikk – Vi ønsker å ha med deg!

Norges første fysiske snusbutikk!

Snuslageret.no ble startet for å tilby snusere i hele Norge et større og bredere sortiment enn man finner i butikker og kiosker. Vi så også en klar mangel på kompetanse om snus i dagligvarehandelen. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og så langt har mer enn 45.000 fornøyde kunder handlet hos oss. Nå ønsker vi å ta dette videre, og starte opp en fysisk butikk midt i Oslo sentrum.

Klikk her, og meld din interesse nå! Du vil da få muligheten til å delta i vårt Early Bird-tilbud! 

Enda nærmere våre kunder
Nå ønsker vi å komme enda nærmere våre kunder. Dette med å starte opp Norges første fysiske snusbutikk. Her vil du få det samme brede sortimentet, de samme gode prisene og den samme ferske snusen som du ellers finner i vår nettbutikk. I tillegg vil du kunne få laget din helt egen snus, og en mengde andre spennende aktiviteter.

Norges første snusbutikk – Vi ønsker å ha med deg!

Crowdfunding av snusere, for snusere!
For å kunne få til dette trenger vi din hjelp. Vi vil i starten av juni lansere en crowdfunding. Her vil du ha muligheten til å kjøpe pakker som inneholder gavekort som kan benyttes på nett og i butikk. Du vil også ha muligheten til å få tilgang på nyheter og eksklusive produkter før alle andre. Dette i tillegg til en guidet tur til en snusfabrikk og mye mer.

Snus i hjerte av Oslo
Norges første snusbutikk vil bli sentralt plassert i Oslo sentrum. Vi jobber allerede med utformingen av butikken, men for å kunne få dette til trenger vi din hjelp. Har du noen gode innspill, tanker eller ideer er du hertelig velkommen til å gi oss din tilbakemelding til vår kundeservice. Vårt mål er at denne butikken skal være av snusere, for snusere.