Går til krig mot harryhandel med Norges første snusbutikk

Går til krig mot harryhandel med Norges første snusbutikk!

Fredag 17.05.19 kunne du på nettavisen.no lese om vår nye satsning med en fysisk butikk sentralt plassert i Oslo sentrum. Vi trekker nå frem et nytt våpen i vår krig mot svenskehandelen.

Under er et utdrag av artikkelen. Les hele artikkelen på nettavisen.no. Klikk her!

Rett over sommeren vil Norge få sin første snusbutikk. Den lanseres av snuslageret.no, som har vokst i rekordfart i salget av snus på nett. 

Skriker etter snus
– I 2018 begynte nordmenn virkelig å kjøpe snus på nettet. Det vi solgte for i hele den første måneden i fjor, var det vi solgte for hver eneste dag på slutten av året. Veksten har vært enorm. Det har vært et boom, sier Markus Lindblad som er kommunikasjonssjef i Snuslageret.no.

Nettavisen har tidligere skrevet at snus er en av de viktigste grunnene til at folk reiser til Sverige for å handle, fordi det er mye å spare over grensa. Snuslageret.no retter seg direkte mot de forbrukerne.

– Nordmenn skriker etter snus på nettet. Hvorfor? Jo, for enten vil de slutte å røyke, eller så vil de ikke reise til Sverige for å handle. Og i butikken er snusen altfor dyr, mener Lindblad.