Enorm vekst for snussalg på nett

Enorm vekst for snussalg på nett

Reiserestriksjonene som ble innført til følge av den pågående covid-19 pandemien har ført til en betydelig økning i salget av snus på nett. I Avisa Oslo kan du nå lese om Snuslagerets vekst det siste året.

  • I fjor solgte vi 5,1 millioner snusbokser i Oslo, som er en økning på hele 330 prosent i forhold til 2019. En helt vanvittig vekst spør du meg. 2020 ble helt klart snusens år på nettet, sier Snuslagerets kommunikasjonssjef Markus Lindblad til Avisa Oslo.

Den økte konkurransen har også ført til at dagligvarekjedene har kuttet prisene på snus. Etter regjeringens budsjettforlik ble det et avgiftskutt på 25 prosent på snus fra nyttår, noe som har kommet kundene til gode. Snuslageret oppfordret tidligere Norgesgruppen, Rema, Coop og andre dagligvarekjeder til å gi hele avgiftsreduksjonen til den norske snuseren og er glade for å se at de har fulgt dette.

  • Vi er virkelig takknemlige for at Oslos snusere har trykket oss til sitt bryst. De fysiske butikkene har i altfor mange år fått lov til å til å herje med hovedstadens snusere, både på pris og kvalitet. Jeg tror at Oslos snusere ser på oss som et friskt pust som leverer god kvalitet, ferskere snus og det til en mye billigere pris. Det blir jo ikke bedre, legger Lindblad til.

Snuslageret er stolte av våre lojale kunder i Oslo. Dette er ytterligere et bevis på hva vi sammen kan oppnå for et bedre, billigere og ferskere snusbruk, ikke bare for selv, men for alle Oslos snusere. Sammen kan vi flytte fjell!

Har du noen tanker om hvordan vi ytterligere kan forbedre livet for Oslos snusere? Kontakt gjerne vår kundeservice, eller meg direkte (markus.lindblad@hayppgroup.com).

Ønsker du å lese hele artikkelen fra Avisa Oslo finner du den her (NB: betalingsmur).

https://www.ao.no/solgte-5-millioner-bokser-snus-pa-nett-en-helt-vanvittig-vekst/s/5-128-37789?&session=73041458-90ba-4789-aa46-98b1e065382d