Engasjer deg i dag for nikotinporsjonens fremtid

Engasjer deg i dag for nikotinporsjonens fremtid

Er du forbruker av nikotinporsjoner, eller er du interessert i spørsmål knyttet til produktkategorien og dens fremtid? Nå har du mulighet til å engasjere deg gjennom den redaksjonelle plattformen Pouch Patrol.

Pouch Patrol er et initiativ med mål om å øke bevisstheten og forståelsen av nikotinporsjoner som et mindre skadelig alternativ til sigaretter. Den redaksjonelle plattformen publiserer informasjon om nikotinporsjoner og europeisk tobakks- og helsepolitikk, og retter seg fremst mot forbrukere, men og beslutningstakere, opinionsledere og andre som er interessert i emnet. Det kan dreie seg om helsespørsmål, forskning, politikk, trender eller annet som er viktig for produktkategorien og dens utvikling.

Bli en del av initiativet

Vil du være en del av Pouch Patrol, og stå opp for retten til mindre skadelige nikotinprodukter? Pouch Patrol lister opp en rekke tips på enkle ting du kan gjøre for å engasjere deg i dag. Gjennom å signere navneinnsamlinger, abonnere på nyhetsbrev og dele artikler i sosiale medier, via e-post eller i nettforum kan du bidra til å sikre nikotinporsjonens fremtid.

Har du tips til hva som bør stå på listen, problemstillinger, saker eller forskning som ikke er omtalt? Eller kanskje du vil dele din personlige historie? Ta gjerne kontakt!

Les mer og engasjer deg i dag!