Bytter betalingsløsning og tilbyr betaling med Vipps

Bytter betalingsløsning og tilbyr betaling med Vipps

Snuslageret er i stadig utvikling og innleder nå samarbeid med en ny betalingsaktør. Den nye betalingsløsningen vil kunne tilby tradisjonelle trygge betalingsalternativ som kort og faktura, i tillegg så blir det introdusert betaling med Vipps.

Vipps er et mye etterlengtet betalingsalternativ fra Snuslagerets kunder, noe den første helgen beviser da 40% av kundene valgte Vipps som betalingsmetode. 

Vi er midt i en global vekstreise med utgangspunkt i Skandinavia, som er vårt hjemmemarked. Samarbeidet er en del av vår langsiktige strategi om å tilby den beste kundeopplevelsen for å maksimere lojalitet til våre merkevarer og øke antall returnerende kunder. Gjennom samarbeidet, kommer vi nærmere vår visjon om å inspirere flere mennesker til å bytte til tryggere nikotinprodukter, sier Markus Lindblad, Snuslagerets markedssjef i en pressemelding. 

Aldersverifisering ved kjøp av tobakk og nikotin

Personnummer samles inn av Snuslageret  i forbindelse med kjøp. Dette blir gjort for at vi må verifisere kundens alder og for å kunne tilby kunden betalingsutsettelse/faktura. Har du tidligere handlet hos Snuslageret og verifisert din alder må du gjøre dette igjen.

I det øyeblikk aldersverifisering og kredittvurdering er gjort vil ditt fødselsnummer slettes fra vårt system.  

Les artikkelen fra Ehandel.no HER